ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

گروه خونی بر نحوه انتقال کووید ۱۹ اثرگذار است؟

بر اساس نتایج تحقیقات دانشگاه کنت احتمال انتقال ویروس از افراد مبتلا به بیماری به افرادی که دارای گروه خونی مشابه هستند، دو تا سه برابر بیشتر است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۶ - ۱۶ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 06
کد خبر: ۱۱۶۷۳۲

به گزارش راهبرد معاصر از پایگاه خبری گاردین، شواهد متعددی در سراسر جهان نشان دهنده اثرگذاری گروه خونی بر میزان عفونت ناشی از ویروس SARS-Cov-۲ است. این اثرگذاری به‌گونه‌ای است که گروه خونی O کمترین میزان حساسیت نسبت به ویروس را دارد و سایر گروه‌های خونی استعداد بیشتری برای ابتلا به عفونت دارند.

نتایج این تحقیقات علت کاهش ریسک عفونت افراد دارای گروه خونی O را توجیه می‌کند. در واقع همانطور که این افراد انتقال سایر گروه‌های خونی را پس می‌زنند، ذرات ویروس منتقل شده از افرادی را که داری گروه خونی غیراز O‌ هستند نیز، پس می‌زنند و از عفونت رها می‌شوند.

از طرف دیگر دارندگان گروه خونی O توانایی انتقال خون به همه گروه‌های خونی را دارند و به نحو مشابهی می‌توانند ویروس را به دارندگان سایر گروه‌های خونی نیز منتقل کنند. به همین ترتیب دارندگان گروه خونی A که بیشترین فراوانی را در بین گروه‌های خونی دارند، بیش از سایرین در معرض ریسک آلودگی به ویروس و انتقال آن به سایرین قرار دارند.

به اعتقاد محققان نتایج این مطالعه می‌تواند راهنمایی برای اولویت‌بندی واکسیناسیون شهروندان بر اساس گروه خونی آن‌ها باشد. البته یادآوری می‌کنند که داشتن گروه خونی O‌ به معنای ایمن بودن در برابر ویروس نیست و حتما تمام شهروندان باید پروتکل‌های بهداشتی را به طور کامل رعایت کنند.

گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Epidemics منتشر شده است./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار